Roser López. Miniatura, Grec 2010. La Caldera.

Roser López Espinosa (BCN enxarxa amb la cia.MUDANCES)
MINIATURA
MINIATURA és un món de coses petites, de retrats, manipulacions i mecanismes. Les miniatures són retrats i figuretes a petita escala. Unes i altres són fàcilment manipulables i això les fa molt fràgils i alhora molt versàtils.
MINIATURA és un engranatge de manipulacions amb tots els elements que entren a escena: el cos, la dansa, el vídeo, la música i l’espai escènic. Ens convertirem en objectes i en cossos que manipulen, en retrats i en artífexs, en paisatges imaginaris on les dimensions reals es modifiquen a través de les perspectives. Ens posarem a la pell de les ninetes de caixeta de música i de les dones de mirada sòbria i impactant dels retrats antics. Ballarem el detall i li farem un lloc d’honor a tot allò menut, que pot ser tran gran com la mirada.
fitxa artística: concepte i direcció: Roser López Espinosa. creació i interpretació: Maria Campos Arroyo i Roser López Espinosa. música original: Ilia Mayer. disseny d’il·luminació: Katinka Marac. assessorament artístic: Àngels Margarit
agraïments: Abel Cunillera, Eulàlia Blasi, Aritz Bizkarra, Fàtima Campos i Toni Mira

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios